Qui som

Aigües de Consolació

Una empresa familiar i compromesa

L'empresa Aigües de Consolació va néixer l'any 1968 de la idea d'en Macià Julià Company de fer un pou per proveir-se a la teulera de s'Alqueria Blanca on treballaven ell i els seus pares. En Macià i la seva dona, na Catalina, van realitzar diversos sondejos sense èxit i en un d'ells, sorprenentment, van trobar una gran quantitat d'aigua d'excel•lent qualitat. Poc després es va inaugurar un complexe hoteler a Porto Petro i van rebre la proposta d'instal•lar-hi la canonada. En Macià i na Catalina van començar a dedicar el seu temps i la seva energia a millorar les condicions de l'aigua de la zona i a instal•lar un sistema de canonades basat en un disseny del propi Macià que s'aprofitava de la gravetat i minimitzava l'ús de bombes. Per a poder treure endavant l'empesa i fer front a les costoses obres, en Macià i na Catalina van haver de fer un gran esforç que, a dia d'avui, segueix donant fruits. Així va ser com va néixer Aigües de Consolació.

Gairebé 50 anys després, l'empresa segueix en mans de la família Julià i el seu llegat continua present al treball i la constància diària dels treballadors, en el tracte personal amb els nostres clients i en la voluntat de seguir innovant i convertir Aigües de Consolació en un referent de qualitat, atenció i bon servei.

MÉS DE 40 anys al seu servei

Constància, qualitat i treball constant

El principal objectiu de tot l'equip d'Aigües de Consolació és satisfer les necessitats dels clients en tot moment. Des del naixement de l'empresa fins a dia d'avui, el treball diari de tot l'equip i la bona relació amb els nostres clients han estat fonamentals en el funcionament d'Aigües de Consolació.

Sa teulera, 13. 07691 S'Alqueria Blanca. Santanyí (Mallorca)
T. 971 163 322 · info@aiguesdeconsolacio.com