50 anys al seu servei

Excel•lència en la prestació de Serveix

Tot l'equip d'Aigües de Consolació treballa els 365 dies de l'any perquè sabem que és molt important que l'aigua arribi sempre a les vivendes i en les millors i correctes condicions.

Serveis

Captació i potabilització

Innovació i ecologia

La captació d'aigua prové de la font natural de les aigües subterrànies. Aquesta aigua s'extreu mitjançant pous. Després d'aquest procés, passem l'aigua als nostres dipòsits on la desinfectem i l'oxigenem amb aire. Per Aigües de Consolació és essencial que l'aigua arribi a les vivendes en les millors i correctes condicions. És per això que a la nostra empresa estem compromesos amb l'ecologia i busquem, de manera constant, noves maneres d'innovar i millorar el nostre servei.

Sol·licitar informació

TRANSPORT I DISTRIBUCIÓ

En condicions òptimes

Després dels processos d'extracció, oxigenació i desinfecció, l'aigua surt dels nostres dipòsits mitjançant canonades i bombejos per a ser distribuïda a tota la població gràcies a una extensa xarxa que mantenim en òptimes condicions.

Sol·licitar informació

PUNT DE RECOLLIDA

Comoditat i disponibilitat

A Aigües de Consolació disposem d'un punt de servei on es pot recollir l'aigua en camions. Aquest servei s'afegeix a les tasques de distribució i transport i facilita l'abastament per part dels nostres clients.

Sol·licitar informació

Consum

Qualitat garantida

Tot l'equip d'Aigües de Consolació treballa els 365 dies de l'any perquè sabem que és molt important que l'aigua arribi sempre a les vivendes i ho faci en condicions òptimes. És per això que treballem cada dia i analitzem l'aigua en diferents punts de la nostra xarxa i dipòpsits per tal de garantir la qualitat i acomplit la normativa sanitària.

Sol·licitar informació

Sa teulera, 13. 07691 S'Alqueria Blanca. Santanyí (Mallorca)
T. 971 163 322 · info@aiguesdeconsolacio.com